Vilken överaskning!

Det var ju massor av rörelse på hemsidan!

Igår loggade jag in på min porträtthemsida här på n.nu för att jag fått en beställning på porträtt och blev inspirerad att ta en titt (det bar längesen jag var inloggad här då jag varit mammaledig i snart ett år). Jag blir då påmind om även den här sidan, som legat i dvala för mig i flera år, blir nyfiken att gå in och kolla statistiken och upptäcker att det finns massor av besökare till den här hemsidan. Vad roligt! Nu känner jag min inspirerad att göra något av detta. Vilken möjlighet! Nu blir detta ett kortare spontaninlägg här medan bebis ändå sover, men jag börjar nu klura på hur jag kan liva upp sidan ännu mer och fylla den med givande innehåll. 

Jag tänker, att i en värld som blir mer och mer okänslig, lider fler och fler av oss av sin höga känslighet, samtidigt som fler och fler upplever att de är känsliga. Allt är ju som sagt relativt, och det är lite "hönan och ägget", men utöver det faktum att 15-20 % av befolkningen har ett känsligare nervsystem så ökar nog även upplevelsen av att vara känslig och kanske inte passa in i allmänhet. Det ska inte vara så här! Vi ska inte lida av vår känslighet och känna att vi är en käpp i samhällets stora rullande hjul. Vi ska tas på allvar och ta vår plats. Vi behövs, känsliga människor har blivit överkörda allt för länge, kanske inte av elakhet men av "okänslighet". Kanske vi bör vara en käpp i hjulet, just nu, då vagnen ju som känt är på väg ut över stupet. 

 

Hur som helst kan vi inte vänta på att någon annan ska se oss och "läsa oss". Vi måste förstå oss själva, acceptera vår känslighet och lära oss hantera det. Därefter behöver vi lära oss att fylla vårt eget utrymme, ta plats och se till att vi får det vi behöver i livet för att kunna leva ut vår fulla potential. Om det är vad vi vill... och det är det väl?!

Kika in här igen om det tilltalas dig! För nu tänker jag blåsa liv i den här gamla sidan. Jag känner att ämnet är mycket relevant för mig i livet just nu och jag har mycket idéer och tankar som går i ton med den här hemsidan, som passar att delas här.

Vänligen Mathilde

 

21 jan 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)