Bloggande högsensitiv person

Hejsan alla högkänsliga människor som till min glädje hamnat på denna sida. Det var ett tag senan jag startade min hemsida om högkänslighet (www.vihogkansliga.nu), och den har legat på is under en lång period nu pga av att jag inte mått särskilt bra, det har varit och är mycket i mitt liv som gör det svårt för mig att ta mig för saker, att få saker gjorda, även om det är sådant jag vill göra. Om du är högkänslig så är det nog högst troligt att du förstår precis vad jag menar. Om du dessutom har problem med din självkänsla och lider av social fobi så kommer du nog känna igen dig mycket i texterna som kommer framöver också.

Jag startar härmed en blogg, som ett sista försök att känna att jag existerar. Att få uttrycka mig som jag är, utan att hämmas av mina sociala rädslor och andra hämningar. Det är så mycket som intresserar mig och hur dåligt jag än mår så kan jag inte stänga ute omvärlden. Men utan att på något sätt få ut alla tankar som tornar upp sig på höjden får jag snart svindel och förlorar fotfästet totalt! Jag behöver någonstans att skriva av mig och det hade varit underbart att få respons på sina tankar och funderingar av andra som finner något i innehållet.

Jag har varit deprimerad under en tid nu och jag har mycket problem med min kropp som jag förmodar beror på muskelspänningar och andra stressrelaterade problem som jag haft i stort sett hela mitt liv.

Hur deprimerande det än må låta med min utgångspunkt som deprimerad så är denna bloggen tänkt att bli något positivt för läsaren. Jag vill inte dra ner den som hittar hit utan jag vill att den som lämnar bloggen ska göra det med en positiv känsla. Vi får se hur det går!

5 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)